Povestea Iuliei: Blocaje în iubire și jurăminte de castitate

scris de

ulia este o femeie trecută de 30 de ani care deşi posedă toate calităţile dezirabile experimentează anumite blocaje în manifestarea relaţiei romantice armonioase pe care şi-o doreşte. Ea spune că în ultimii anii i-a fost dificil să întâlnească un partener, iar atunci când a întâlnit bărbați ce îi păreau potriviţi la un moment dat, subit şi fără prea multe explicaţii, aceştia se retrăgeau din relaţie.

Am pornit în regresie cu intenţia de a identifica sursă acestor blocaje care o împiedica să primească iubirea pe care o doreşte şi o merită.

În primul moment pe care l-a accesat în regresie s-a regăsit în corpul unei călugăriţe în vârstă. Simţea multă bunătate şi blândeţe în acea personalitate. Adesea mergea în cadrul unor comunităţi în care oamenii erau atinşi de iubirea, grija și înţelepciunea ei.

I-am cerut să se întoarcă înapoi în timp, în primul moment important din acea viaţă iar amintirea pe care a accesat-o a lămurit motivul alegerii ei de a se călugării. În jurul vârstei de 17 ani suferise o mare dezamăgire în dragoste. În urma acelei experienţe a decis că nu mai vrea să aibă de-a face cu bărbaţii. A ales să se dedice lui Dumnezeu deoarece “nici un bărbat nu este că Dumnezeu”. Acestea fuseseră și cuvintele ei în timpul discuției preliminare care mi-au atras atenția. Cuvintele acestea mi-au răsunat foarte puternic datorită energiei cu care au venit.

Şi-a petrecut restul vieţii împărţindu-şi timpul între rugăciune şi ajutorarea oamenilor. Toată viaţa s-a simţit iubită de divinitate, în conexiune cu Dumnezeu şi binecuvântată de faptul că prezenţa ei poate face o diferenţă pozitivă în viaţa oamenilor. A murit împăcată. I-a lipsit însă apropierea fizică, relaţia în plan uman cu un bărbat.

În conversaţia cu Ghidul spiritual a apărut faptul că lecţia acelei vieţi a fost dăruirea de sine. Legătura cu această viaţă şi cu momentul actual era dată de jurămintele ei și de credinţa că “nici un bărbat nu este că Dumnezeu”.

A conştientizat că în viaţa actuală încă mai caută un bărbat care să se ridice la nivelul lui Dumnezeu. A înţeles că în timp ce în fiecare om este Dumnezeu, noi toţi avem şi o latură umană. A ales să renunţe la aceste jurăminte şi acele credinţe care nu mai serveau și să meargă mai departe alegând să primească iubirea în viaţa ei atât din partea divinităţii cât și din partea unui bărbat potrivit.

Sunt curioasă cum se va scrie diferit de aici înainte povestea de iubire a Iuliei și sunt convinsă că aceste conştientizări și eliberări îşi vor face văzut efectul în viaţa ei.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra