Povestea Laurei: Frica ca un ghem în stomac

scris de

Am revăzut-o pe Laura la un an după ultima noastră ședință (care fusese, de fapt, unica ședință), a venit într-un workshop.

De fiecare dată când îmi revăd un client îmi doresc să știu cum este viața lui, ce a fost diferit după lucrul nostru împreună. M-a atins și m-a emoționat răspunsul ei: „M-am simțit mai întreagă”, „Procesul cu tine a fost egal cu tot altceva ce am făcut, la un loc”.

De data aceasta își dorea să rezolve sentimentul constant de frică care era prezent în viața ei. Simțea această frică inclusiv la nivel fizic, ca și cum ar fi fost un ghem în stomac.

Intrând în regresie a accesat direct un moment de frică intensă. S-a regăsit într-o arenă romană. Era o femeie și se afla acolo împreună cu un cu grup de creștini. În acea amintire din arenă soldații romani îi băteau, iar gândul ei cel mai puternic care însoțea frica era „am să mor”.

Erau amenințați și agresați cerându-li-se să renunțe la credința lor. Unii din grup au cedat presiunii, s-au conformat și au ieșit din rând.

Ea a continuat să rămână acolo împreună cu restul grupului, sub agresiunile soldaților. La un moment dat unul dintre soldați i-a înfipt sabia undeva în zona plexului solar. A fost punctul la care corpul ei fizic de atunci a murit. Când sufletul ei a părăsit acel corp, un fragment de energie a rămas prins la nivelul burții, acolo unde fusese sabia.

Adesea emoțiile pe care le trăim la momentul morții sunt tocmai acelea pe care le luam cu noi mai departe, ele rămân ca niște amprente, ca o amintire a lucrurilor ramase nerezolvate. Nu întâmplător Laura a venit cu aceasta frică trăită atunci și localizată tocmai în zona stomacului, acolo unde fusese sabia care o ucise.

Am lucrat pe a rezolva tot ceea ce rămăsese incomplet în acea viața și pe transformarea energiei. A fost nevoie să adresăm furia față de soldați și relația cu Dumnezeu. La sfârșit, Laura se simțea ușoară, eliberată și adusese cu ea mesajul Ghidului ei Spiritual că este iubită.

Când mi-a scris ultima dată, frica se disipase din viața ei și putea acum să trăiască în liniște și bucurie.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra