Povestea Monicăi: Singuratate și iubire imposibilă

scris de

Lucrasem în urmă cu putină vreme cu Monica, astfel că m-a surprins emailul ei venit imediat după sărbători în care îmi solicita să programăm o nouă ședință. Date fiind capacitățile ei intuitive foarte bine dezvoltate, rezultatele proceselor sunt ușor perceptibile în viața ei într-un ritm mai accelerat decât de obicei.

Își petrecuse perioada concediului de iarnă într-o excursie prin câteva orașe europene. Surprinzător a fost faptul că, ajunsă la Viena, într-un anumit loc, în fața unei clădiri, a avut brusc niște trăiri emoționale foarte intense și nejustificate, de singurătate și iubire imposibilă. Monica voia să afle ce anume se declanșase în acel loc și ce avea nevoie pentru a elibera ceea ce era acolo.

Obișnuită fiind cu procesul, a intrat rapid în regresie și s-a reîntors la Viena; de data aceasta s-a regăsit acolo într-un corp de bărbat ce purta costum, pălărie și o geantă. Știa că are cam 35 de ani și este medic.

Am rugat-o să meargă într-un moment important din acea viață și s-a deplasat într-o amintire în care se afla în sala de așteptare a unei gări. În acea încăpere era o tânără asiatică. Era o pasiune și iubire intensă între ei.

Au petrecut câteva zile și câteva nopți împreună. După puțin timp însă, a sosit momentul ca ea să se întoarcă acasă la familia ei. Acolo o aștepta o căsătorie aranjată în acord cu tradiția.

A condus-o la gară simțind că o data cu plecarea ei se rupe o parte din el. A fost multă durere în acel moment deoarece știa că pleacă pentru totdeauna. După plecarea ei, experiența vieții lui se simțea ca fiind una pustie care „nu mai are niciun rost”.

S-a decis să meargă să o caute dar sentimentul datoriei față de pacienții care aveau nevoie de el și față de urgențele medicale care îl solicitau, i-au întârziat plecarea. A călătorit apoi în India în dorința de a o întâlni.

Deși nu fost ușor, a reușit să o găsească, însă nu așa cum și-ar fi dorit. A regăsit-o foarte rece față de el. Avea deja familia ei și i-a cerut să plece. O tristețe profundă asociată cu gândul „sunt singur”, l-a cuprins. S-a întors acasă cu durerea și tristețea lui, simțind că viața este un chin și că nu-și mai dorește să vadă pe nimeni. Aceste sentimente i-au definit tot restul acelei experiențe.

La sfârșitul acelei vieți a părăsit acel corp luând cu el durerea profundă asociată iubirii imposibile pe care a trăit-o și sentimentul de singurătate.

Am lucrat pe înțelegerea și integrarea lecției acelei experiențe. De asemenea, am eliberat durerea, tristețea și sentimentul de singurătate pe care sufletul Monicăi le-a purtat cu el de-a lungul a multe vieți trecute. A fost nevoie să tăiem anumite cordoane energetice și să recuperam toate părțile de suflet.

O dată vindecate și transformate aceste experiențe trecute, se petrece o transformare în câmpul energetic și implicit o schimbare a experienței de viață și a realității pe care o creăm zi de zi în viața actuală.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra