Povestea Mihaelei: cauza problemelor digestive severe

scris de

Mihaela este o femeie cu o experiență de viață complexă care a pus-o în fața a numeroase provocări. Este medic de peste 30 de ani și unul dintre lucrurile pe care spunea că și le dorește cel mai mult este acela de a-și împlini planul pentru care sufletul ei a venit aici.

Una dintre provocările cu care se confruntă în viața curentă este legată de existența unor probleme digestive vechi și foarte severe, cu impact major asupra calității vieții ei. Astfel și-a dorit să afle care este sursa acestor probleme digestive.

Nefiind prima dată când lucram împreună, a putut aluneca cu și mai multă ușurință în relaxare și apoi în regresie. S-a regăsit într-o cameră mică, întunecată înăuntrul căreia putea distinge multe rafturi. Observându-și corpul din acel loc și timp a descoperit trupul unei femei de aproximativ 50 de ani și i-a atras atenția un șir lung de chei pe care îl purta.

Treptat, amintirea a început să capete tot mai multă claritate. Era patroana unui han care era totodată și bordel. Și-a perceput personalitatea de atunci ca avară și prefăcută, interesată doar de a câștiga tot mai mult. Inclusiv cămara de alimente o ținea închisă sub cheie.

Am rugat-o astfel să se întoarcă în primul moment important din acea viață. S-a regăsit într-o gospodărie sărăcăcioasă. Avea cam 18 ani și, în ciuda dificultăților materiale, era fericită. Punctul de cotitură a fost constituit de decizia părinților săi de a o vinde la han. Ajunsă acolo, proprietarul a obligat-o să „distreze” clienții.

A continuat o viață lipsită de libertate și de orice urmă de fericire; o viață de revoltă, tristețe și neputință.

Am vizitat apoi un alt moment. Avea cam 35 de ani. Se obișnuise cu viața la han, așa cum era. Între timp începuse să aibă o relație cu patronul hanului. La un timp după aceea bărbatul a murit de bătrânețe și ea a preluat controlul.

A condus acel loc împinsă de lăcomie și afișând o duritate exterioară deși înăuntrul ei era multă tristețe și singurătate.

Sfârșitul vieții a venit pe la 70 de ani și ultimele momente și le-a petrecut în pat, singură, într-o cameră întunecată undeva în han. Sufletul ei a părăsit acel corp ducând mai departe cu el tristețea că părinții au dat-o ca pe un obiect și foarte multe regrete cu privire la alegerile sale și lipsa de curaj de a părăsi acel loc.

Unul dintre cele mai profunde regrete a fost legat de faptul că și ea se comportase față de fetele care lucrau în bordel așa cum fusese și ea tratată.

În întâlnirea cu ghidul ei spiritual a înțeles că sursa problemelor digestive severe pe care le resimte în corpul ei actual sunt toate sentimentele de revoltă, tristețe și neputință pe care le-a adunat în acea viață trecută. În acea experiența trecută a ales controlul în locul iubirii.

Am lucrat să eliberăm aceste sentimente precum și regretele pe care le-a purtat cu ea astfel încât energia lor să se dizolve. Mesajul de final al Ghidului ei a fost: „Iubirea vindecă”.

Am vorbit cu ea la aproximativ 2 săptămâni după aceea. Problemele digestive, deși nu dispăruseră complet, se reduseseră semnificativ de mult ca intensitate, frecvență și durată.

Dacă ți-a plăcut acest articol sau simți că ți-a adus o nouă perspectivă, te invit să îl distribui și prietenilor tăi.

Îți trimit lumină și iubire,

Ruxandra

Leave a Comment